Auto Pounder with Cheese (Auto Seeds)

De naam Auto Pounder met Cheese is een perfecte omschrijving van de genetica die gebruikt zijn om deze uiterst productieve autoflowering soort te creëren. Deze mix van Auto Pounder en Cheese is makkelijk te kweken en behoudt een hanteerbare hoogte van 60-110 cm. Een ander aantrekkelijk aspect aan haar is haar korte levenscyclus van slechts 70-75 dagen.

Genetica Autoflowering Indica/Sativa
Ouders Auto Pounder x Cheese
Bloeitijd 70-80 dagen van zaadje tot oogst
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 400g/m²
Hoogte (binnen) 60-110cm
Opbrengst (buiten) Medium
Hoogte (buiten) Laag
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Auto Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 3 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 30.00
€ 30.00
3 zaden € 30.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Auto Pounder met Cheese: Zeer productieve, automatisch bloeiende soort

Wat een naam - Auto Pounder met Cheese - maar het is wel een perfecte omschrijving van de soort genen die gebruikt zijn om deze uiterst productieve automatisch bloeiende variëteit te creëren, en hij geeft een hint over de smaak die je kunt verwachten. Auto Pounder met Cheese is een beetje verlegen als het op hoogte aankomt, maar houdt zich niet in als het over opbrengst, smaak en potentie gaat.

Deze mix van Auto Pounder en Cheese is makkelijk te kweken en behoudt een hanteerbare hoogte van 60-110 cm, en dit maakt van haar een goede keus voor beginners en kwekers met weinig ruimte in hun kweekruimte, om nog maar te zwijgen over guerrillakwekers. Wat ook aantrekkelijk aan haar is, is haar korte levensduur van slechts 70-75 dagen van ontkieming naar oogst. Zowel haar gemiddelde hoogte als haar korte levensduur doen niets af aan het feit dat Auto Pounder met Cheese een behoorlijk gulle opbrengst oplevert van zeer krachtige toppen - ongeveer 400 g/m² is best goed voor een automatisch bloeiende plant.

De invloed van Cheesegenen laat zich duidelijk kennen in de hoge hars- en geurproductie - later in de bloeiperiode geven de dichte toppen een moeilijk te negeren stank af, zorg er dus voor dat jouw ventilatiesysteem helemaal op orde is. Als je haar rookt, vermengt de klassieke, zoete geur van Auto Pounder zich met de skunky en cheesy ondertonen van Cheese. Voor wat betreft effect, je kunt een volle Indicakick verwachten - overmatige consumptie zal onvermijdelijk tot gevolg hebben dat je kont aan de dichtstbijzijnde zitplaats wordt vastgenageld.

Recommended products