Diesel Berry (Auto Seeds)

Commerciële kwekers zullen dol zijn op Diesel Berry vanwege de snel behaalde resultaten en verkregen hoeveelheid, tot wel 350g/m² in slechts 65-75 dagen na ontkieming. Liefhebbers zullen genieten van de mix van Berry Ryders fruitige, exotische smaak met de dieselbrandstof bijsmaak van NYC Diesel. Als je simpelweg high wil worden, heeft deze wiet genoeg in huis om indruk te maken!

Genetica Autoflowering Indica/Sativa
Ouders Berry Ryder x NYC Diesel
Bloeitijd 65-75 dagen van zaadje tot oogst
THC% Hoog
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 350g/m²
Hoogte (binnen) 70-90cm
Opbrengst (buiten) Medium
Hoogte (buiten) 120cm
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Auto Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 21.50
3 zaden € 21.50
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Diesel Berry: Smaakvolle autoflowering variant met veel kracht

Diesel Berry zag het leven door een kruising van de meervoudig bekroonde klassieker NYC Diesel en de populaire Berry Ryder. Het resultaat is een smakelijke, autoflowering variant met veel kracht, die de smaakpapillen van de liefhebber zeker zal plezieren. Commerciële kwekers zullen dol zijn op de snelle resultaten en de binnengehaalde hoeveelheid. Maar ook als je simpelweg high wil worden, kan je gerust zijn: Diesel Berry heeft genoeg THC in huis om indruk te maken.

Van deze plant kunnen zowel beginners als ervaren kwekers genieten omdat ze zo eenvoudig te kweken is. Ondanks het feit dat Diesel Berry een autoflowering strain is, bereikt ze een hoogte van 70-90cm. Buiten voert ze haar prestaties wat verder op, waar ze ongeveer 120cm hoog wordt. En slechts 65-75 dagen na ontkieming zal je worden beloond met een fatsoenlijke hoeveelheid, zeer aromatische toppen, tot wel 350g/m².

De mix van de fruitige, exotische smaak van Berry Ryder en de dieselbrandstof bijsmaak van NYC Diesel maken Diesel Berry tot een culinair genot, die een glimlach op het gezicht van elke connaisseur zal toveren. Iets later zit deze glimlach dan ook letterlijk op je gezicht geplakt, vanwege het opgewekte, blije gevoel. Later zal dit cerebrale feestje vervagen in een zeer relaxte toestand van bedwelming.