Auto Chemdog (Auto Seeds)

Auto Chemdog is een autoflowering plant - deze zeer potente hybride werd gecreëerd door een kruising van een originele Chemdog kloon en een Auto #1. Het gemak waarmee ze groeit in combinatie met de gemiddelde hoogte van 45-85 cm maakt haar zeer aantrekkelijk voor guerrillakwekers. De oogst bedraagt zo'n 280-350 g/m² en geeft een zeer scherpe geur af.

Genetica Sativa-dominant autoflowering
Ouders Chemdog x Auto #1
Bloeitijd 60-65 dagen van zaadje tot oogst
THC% Hoog
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 280-350g/m²
Hoogte (binnen) 45-85cm
Opbrengst (buiten) Medium
Hoogte (buiten) Laag
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Auto Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 3 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 30.00
3 zaden € 30.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Auto Chemdog: Sterke smaak en een net zo sterk effect

Auto Chemdog is een autoflowering krachtplant - dit kleine groene monster is zonder twijfel een van de krachtigste soorten uit de collectie van Auto Seeds. Deze zeer krachtige hybride is het resultaat van een kruising van een originele Chemdog met Auto #1. Auto Chemdog is een makkelijk te kweken plant die een goede keus is voor beginners. Het gemak waarmee ze groeit in combinatie met een gemiddelde hoogte (45-85 cm) maakt haar ook zeer aantrekkelijk voor guerrillakwekers. Het is bovendien een zeer snel uitbloeiende soort - al 60-65 dagen na ontkieming gaat Auto Chemdog gekleed in grote toppen vol met glanzende, witte harsklieren.

De oogst bedraagt zo'n 280-350 g/m² en geeft een scherpe geur af die je een uur in de wind kunt ruiken. Op je tong ontvouwt de rook zijn citrusskunk achtergrond, die overladen is met een complexe en pittige geur. De sterke smaak is een voorbode van een net zo sterk effect - zelfs die-hard blowers zullen versteld staan wanneer haar kracht hen doet wankelen. Bereid je voor op lachbuien en lange perioden van vrolijk gegiechel. Als je haar overmatig consumeert, wordt het effect verdovend en is ze geschikt als behandeling van slapeloosheid.