Hijack (Auto Seeds)

Iedereen binnen de cannabis gemeenschap kent Jack Herer en AK-57 en Hijack is de kruising van deze legendes, waarna Ruderalis aan de genen is toegevoegd. Slechts 70-80 dagen na ontkieming is kan deze plant worden gekaapt, waardoor het zeker een plant is voor Sativa liefhebbers met een gebrek aan geduld. De rook van deze wiet zal je stemming kapen en meesleuren op de dansvloer.

Genetica Sativa-dominant autoflowering
Ouders Siberian ruderalis x (Jack Herer x AK-47)
Bloeitijd 70-80 dagen van zaadje tot oogst
THC% Hoog
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) Hoog
Hoogte (binnen) 50-90cm
Opbrengst (buiten) Hoog
Hoogte (buiten) Laag
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Auto Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 3 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 30.00
3 zaden € 30.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Hijack: Vrij kleine plant met zeer krachtige resultaten

Hijack heeft ouders die iedereen in de cannabis gemeenschap kent: Jack Herer (van Sensi Seeds) en AK-48 (van Serious Seeds)! Na het kruisen van deze legendes, hebben de heren bij Auto Seeds Ruderalis aan de mix toegevoegd om er een autoflowering variant van te maken en voilà, een voornamelijk Sativa strain met een vrij klein postuur en snelle resultaten was geboren!

Hijack is absoluut een plant voor Sativa liefhebbers met een gebrek aan ruimte en geduld. Met een hoogte van 50-90 centimeter is ze klein van stuk, maar dat stoort haar niet in de productiviteit. Slechts 70-80 dagen na ontkieming is deze dame helemaal opgedirkt, met dikke en met hars bedekte toppen.

Als Hijack volwassen is, scheidt ze en vers citrus-limoenachtig aroma uit met ondertonen van sandelhout en kruiden, die intenser zal worden als de toppen correct zijn uitgehard. Doe alleen voorzichtig als je een beginner bent als het gaat om THC-rijke strains, want de rook van deze wiet zal je stemming letterlijk kapen en afvoeren naar de dansvloer.

  • Top 10 Cannabis Films

    Cannabis is wijd verspreid. Als cannabis niet zo veel voorkomend was, had Hollywood er geen films over gemaakt. Hier vind je de top 10 van films die gewijd zijn aan of geïnspireerd door cannabis.