Auto Pounder (Auto Seeds)

Auto Pounder werkt in de hand van bijna iedere kweker - beginners prijzen haar om haar makkelijk te hanteren kweek en commerciële kwekers vinden haar aantrekkelijk vanwege haar hoge opbrengsten en kwalitatieve eindproduct. Auto Pounder kan 450 g/m² produceren in slechts 70-80 dagen. Laat haar aangename smaak je niet voor de gek houden, deze wiet zal je lichaam laten smelten.

Genetica Autoflowering Indica/Sativa
Ouders Auto #1 x Big Bud x Power Plant
Bloeitijd 70-80 dagen van zaadje tot oogst
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 450g/m²
Hoogte (binnen) 60-100cm
Opbrengst (buiten) Medium
Hoogte (buiten) 60-100cm
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Auto Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 3 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 30.00
3 zaden € 30.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Auto Seeds - Auto Pounder: Hoge potentie en een zoete en fruitige smaak

Auto Pounder past bij bijna iedere kweker - van beginners tot ervaren, commerciële kwekers. Beginners prijzen haar om haar hoge resistentie tegen ziekten en insecten en haar algemene kweekgemak, commerciële kwekers zijn weer zeer te spreken over haar korte levenscyclus, hoge opbrengsten en de kwaliteit van het eindproduct.

Auto Seeds nam hun Auto #1 en vermengde deze met de genen van twee van hun productiefste planten - de originele Big Bud en de ongelooflijke Power Plant. Het resultaat is een variëteit met een iets grotere structuur dan standaard automatisch bloeiende planten, een iets langere bloeitijd en exceptioneel hoge opbrengsten. Auto Pounder wordt zo'n 60-100 cm hoog - een hoogte die goed past bij kwekers met kleine kweekruimtes en guerrillakwekers. Als een vaardige hand haar kweekt, kan Auto Pounder wel 450 g/m² produceren - een hoeveelheid die goed te vergelijken is met die van een niet-automatisch bloeiende soort.

Auto Pounder gaat in slechts 70-80 dagen van zaadje naar oogst, wat iets langer is dan de tijd die veel automatische soorten nodig hebben, maar de hoge potentie en zoete en fruitige smaak van de toppen maken alles goed. Laat haar aangename smaak je niet voor de gek houden, Auto Pounder laat je lichaam smelten, dus gebruik haar groene medicijn met mate.

Recommended products