Auto 1 (Auto Seeds)

Auto #1 is DE perfecte plant voor guerrilla-operaties! Deze kleine automatisch bloeiende soort is de perfecte keus voor discreet kweken op het balkon of een geheim plekje buiten. Auto #1 heeft slechts 60-70 dagen nodig tussen zaadje en oogst en is echt goed bestand tegen faalhazen.

Genetica Indica-dominant autoflowering
Ouders Auto 1
Bloeitijd 60-70 dagen van zaadje tot oogst
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) Laag
Hoogte (binnen) 25-75cm
Opbrengst (buiten) Laag
Hoogte (buiten) 25-75cm
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Auto Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 1 Loyaliteit punt. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 17.50
€ 17.50
3 zaden € 17.50

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Auto #1: DE perfecte plant voor guerrillaoperaties

Auto #1 is DE plant voor geheime operaties! Deze automatisch bloeiende dwergvariëteit is de perfecte keus voor een discrete kweek op je balkon of op een geheim plekje buiten. Met een hoogte van slechts 25-75 cm verschuilt ze zich achter de vele gewone planten en zodoende blijft ze onder de radar van willekeurige voorbijgangers.

Auto Seeds is een beetje cryptisch als het op de genetische afkomst van deze kleine, groene bron van amusement aankomt; ze geven alleen maar vage data: Het is een hybride met genen van Indica, Sativa en Ruderalis. Wat we wel weten is dat Auto #1 slechts 60-70 dagen nodig heeft om van zaadje naar oogst te gaan en echt een soort is waar je niet mee de mist in kunt gaan. Daarom is ze ook een goede keus voor beginners - zelfs in het noordelijk halfrond.

Auto #1 wiet geeft een lichte skunkgeur af, en als je haar rookt, worden je smaakpapillen begroet door een typische skunksensatie, samen kruidige citrushinten. De high die ze teweegbrengt is een aangename lichamelijke roes met een fijne cerebrale high en een geestelijke stimulatie.