Berry Ryder (Auto Seeds)

De kruising van een originele Blueberry en Auto Seeds' eigen vruchtbare Auto #1 resulteerde in een dwergplant met een rijke, zoete bessengeur. Met een maximale hoogte van 30-70 cm is deze plant een geweldige keus voor kwekers met weinig ruimte en kwekers die een kleine plant zoeken die onder de radar van nieuwsgierige buren blijft. De legendarische bessensmaak brengt je tong in vervoering.

Genetica Indica-dominant autoflowering
Ouders Blueberry x Auto 1
Bloeitijd 60-65 dagen van zaadje tot oogst
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) Medium
Hoogte (binnen) 30-70cm
Opbrengst (buiten) Medium
Hoogte (buiten) Laag
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Auto Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 25.00
3 zaden € 25.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Berry Rider: 60-65 dagen van zaadje naar oogst

Berry Ryder is dan misschien wel een dwerg, ze is ook een hulk als het gaat om harsproductie, geur, smaak en potentie - dit werd bereikt door een originele Blueberry te kruisen met de vruchtbare Auto #1 van Auto Seeds zelf. Beide ouders produceren extreem harsige toppen, en dit kleine schatje volgt in hun voetstappen.

Berry Ryder tilt haar hoofd op tot ongeveer 30-60 cm, en hierdoor is ze een goede keus voor kwekers met weinig ruimte en kwekers die een kleine plant willen om de radar van hun buren te omzeilen. Wat ook aantrekkelijk aan haar is, is dat deze kleine ondeugd slechts 60-65 dagen nodig heeft om van zaadje naar oogst te groeien, een tijd die zelfs de ongeduldige kwekers tevreden zou moeten stellen.

Berry Ryder produceert dichte toppen met een rijke, zoete bessengeur en stelt niet teleur als het op THC aankomt. Als je op zoek bent naar een vrolijke high met een significante Indicatouch, is dit de blow die je moet hebben. De legendarische bessensmaak zal bovendien je tong in vervoering brengen.