MiG-29 (Auto Seeds)

MiG-29 is in feite de autoflowering versie van de legendarische G13 Haze. Deze hoogvlieger is de perfecte balans van opbrengst, kracht en high. Vliegend op een maximale hoogte van 30-100cm, zal deze interceptor toppen leveren met een dikke laag hars. Met een fruitige en ietwat kruidige smaak, kan je een high verwachten die lichaam en geest in een greep houdt. Geniet van deze snelheidssensatie!

Genetica Sativa-dominant autoflowering
Ouders Siberian ruderalis x G13 Haze
Bloeitijd 65-80 dagen van zaadje tot oogst
THC% Hoog
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) Medium
Hoogte (binnen) 30-100cm
Opbrengst (buiten) Medium
Hoogte (buiten) Laag
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Auto Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 21.50
3 zaden € 21.50

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

MiG-29: Autoflowering versie van de legendarische G13 Haze

MiG-29 maakt haar naam absoluut waar, want de effecten van deze interceptor zullen je meevoeren naar weergaloze hoogtes. Dit is in feite de autoflowering versie van de legendarische G13 Haze. Auto Seeds heeft haar simpelweg gekruist met een handgeselecteerde, gestabiliseerde Ruderalis en deze hoogvlieger werd geboren. De balans is perfect als het gaat om opbrengst, kracht en high. Dankzij haar korte levenscyclus en taaie, bestendige aard kan ze zowel binnen als buiten worden gekweekt.

De Ruderalis genen versnellen MiG-29 eindeloos: In slechts 65-80 dagen na ontkieming bereikt ze de finish, waarbij ze op een maximale hoogte vliegt van 30-100 cm. En ze hoeft zich niet te schamen over de lading! De toppen zijn bedekt met een dikke laag hars, barsten van de THC en scheiden een vers Haze aroma uit. De smaak van de dampen is fruitig en ietwat kruidig. Aan boord geleverd: Een high die lichaam en geest meevoert; geniet van deze snelheidssensatie!