You have to add to cart at least 5 bottles or any program to make checkout.
Gepubliceerd: December 14, 2016
Categoriën:
Planten en Zaden
Kruidenthee behoort tot de oudste medicijnvormen, dus het is geen verrassing dat het ook een populaire methode is voor de consumptie van Kratom. Beginners kunnen eenvoudiger hun dosis peilen door langzaam te drinken en de aanvang van effecten te vertragen voor een meer gemakkelijke overgang. Het geleidelijk introduceren van Kratom aan het lichaam, via kleine slokjes thee, is een langzamere methoden dan "toss and wash" (het in de mond mengen van kratom en een vloeistof, waarna het in een keer wordt doorgeslikt).
Opmerking: Er wordt behoorlijk gediscussieerd over de vraag of je bij Kratom thee kokend water moet gebruiken (212°F/100°C) of water dat net van de kook af is (185°F/85°C). Het wordt beweerd dat de belangrijkste plantaardige alkaloïden in Kratom zowel geactiveerd als vernietigd kunnen worden door hogere temperaturen.
Het is verstandig de volgende producten bij de hand te hebben:
• Kratom; dosering en type naar wens
• Kleine steelpan
• Vers gefilterd water 250-500ml
• Trechter
• Koffiefilter
• Beker (mok, Thermos, etc.)
Optioneel:
• Thee-ei, mousseline theezakje, of ander hulpmiddel
• Smaakverbeteraars (vers citroensap, gemalen kaneel, zwarte thee, honing, stevia, etc.)
1. Meng de kratom met het water in de steelpan.
Optioneel: Houd de Kratom in je thee-ei of iets dergelijks om het zeven aan het einde te verminderen. Houd er rekening mee dat bladeren uitzetten, dus vul je apparaten niet te vol.
2. Sudder (of kook) je mengsel gedurende 15-30 minuten, waarbij je tenminste elke 10 minuten even roert.
3. Als je smaakverbeteraars toevoegt, doe dit dan 10 minuten voor je de pan van de hittebron verwijdert.
4. Zet de koffiefilter in de trechter en giet de thee via de filter in je beker (hiermee verwijder je overtollig plantenmateriaal uit de vloeistof).
5. Knijp het filter uit, zodat de plantenmaterie het laatste beetje vocht afgeeft. Indien nodig, kan de thee meerdere keren worden gezeefd.
Het koud brouwen is uitgegroeid tot een populaire methode voor het brouwen van thee en koffie, omdat het de zuurgraad verlaagt en bitterheid vermindert. Deze methode is ook in gebruik genomen door de kratomgemeenschap.
Het is verstandig de volgende producten bij de hand te hebben:
• Kratom; dosering en type naar wens
• Pot
• Vers gefilterd water 250-500ml
• Trechter
• Koffiefilter
• Beker (glas, Thermos, etc.)
Optioneel:
• Thee-ei, mousseline theezakje, of ander hulpmiddel
• Smaakverbeteraars
1. Mix de kratom en het water in de pot. Mix/schud goed om te verzekeren dat er geen droge materialen of luchtbellen achterblijven.
2. Voeg gewenste smaakverbeteraars toe (met name citroen is goed voor het verbeteren van de smaak van kratom).
3. Laat het mengsel 8-12 uur op het aanrecht of in de koelkast staan. Het verlagen van de temperatuur zal de onaangename smaken en aroma's verminderen, maar mogelijk ook de effecten.
4. Giet de thee via de koffiefilter in je mok om ongewenst plantenmateriaal uit de vloeistof te verwijderen.
5. Knijp het filter uit, zodat al het vocht uit de plantenmaterie wordt gehaald. Indien nodig, kan de thee meerdere keren worden gezeefd.
Veel mensen maken grotere partijen thee om meerdere keren te kunnen gebruiken door het recept te vermenigvuldigen. Ongeacht welke methode je kiest, reeds gemaakte kratom thee kan in een afgesloten bakje tot 5 dagen in de koelkast worden bewaard.