Glazen Bong Cheech & Chong Low Rider

"Nee, er is niks mis met deze wiet. De waterpijp is ECHT van kleur veranderd!" De Cheech & Chong Glazen Waterpijp mag er dan als een gewone waterpijp uitzien. Maar als je hem gebruikt verandert de kleur in een iriserend blauw door het speciale metalen laagje aan de binnenkant. Dit schitterende meesterstuk van waterpijp-vakmanschap is mond-geblazen door Canadese bongblaasspecialisten!

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 7 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 79.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Cheech & Chong Glazen Bong Low Rider: Spectaculaire Kleurverandering

De Low Rider Glazen Bong is niet zomaar een waterpijp. Dankzij een iriserende coating van goud en zilver aan de binnenkant die reageert met rook krijg je een schitterend effect! Als je de waterpijp gebruikt verandert de goudglanzende gloed in oogverblindend, blauwachtig paars! En als je de bong schoonmaakt komt de oorspronkelijke kleur weer tevoorschijn. Om deze coole waterpijp helemaal compleet te gek te maken is het officiële logo van Cheech & Chong prachtig op de buitenkant weergegeven.

Elke bong is een uniek stukje vakmanschap van mondgeblazen glas, afkomstig uit Canada. Aan de verpakking is ook aandacht besteed met een mooi beschermend doosje van kunstleer, en een
echtheidscertificaat. De hoogte van deze waterpijp is bij benadering 23 centimeter.