Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

CannaTrade

Zürich, Zwitserland

2-4 september, 2016

CannaTrade is de internationale Hennep vakbeurs van Zwitserland. Wat ooit begonnen is als een kleine, Zwitserse hennepbeurs, groeide de laatste jaren uit tot een wereldwijd bekend evenement en een populaire referentie voor de gehele hennep markt.

Na acht jaar exposeren in Bern, verhuisde CannaTrade in 2009 en 2010 naar Basel. In 2016 zal de hennep beurs plaatsvinden in Stadthalle Dietikon in Zürich.

Er zullen ongeveer 100 tot 150 exposanten zijn; voornamelijk uit Zwitserland, Duitsland en Nederland, maar ook uit Italië, Frankrijk, Spanje, Oostenrijk, Tsjechië, Slovenië, Polen, België, de VS, Canada, India en China.

Er worden ongeveer 9.000-12.000 bezoekers verwacht, met name uit Zwitserland, Duitsland, Frankrijk en Italië, maar er komen ook zakelijke bezoekers vanuit de hele wereld.

Meer informatie: www.cannatrade.com