Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Spannabis - Barcelona

Spannabis

Barcelona, Spanje

10-12 maart 2017

Elk jaar verandert Barcelona een paar dagen in de Cannabis Hoofdstad van de wereld, dankzij de jaarlijkse viering van Spannabis. Dit jaar is het alweer de 14de editie en deze vindt plaats van 10-12 maart 2017!

Cornellá’s convention center is wederom de locatie voor de grootste beurs in de hennepsector. Met iets meer dan 17.000 m2 en meer dan 200 standhouders, kan je een breed aanbod van producten bekijken en proberen, variërend van industriële hennep tot materialen voor het kweken, diverse parafernalia en natuurlijk de meest bekende zadenbanken ter wereld. Ook zullen diverse verenigingen en professionals uit de cannabis wereld aanwezig zijn, waardoor Spannabis een uitstekende plek is om mensen te ontmoeten en te netwerken.

Spannabis is ook gastheer van de Spannabis Champions Cup & Spannabis 2017 Awards. In een ceremonie die tijdens de bijeenkomst plaatsvindt, worden prijzen uitgereikt aan professionals, in verschillende categorieën, waaronder Beste Zaadbank, Beste Product, en Beste Beursstand, om er maar een paar te noemen.

Kom ook!

Meer informatie: www.spannabis.com