Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Spannabis Madrid 2017

Spannabis

Madrid, Spanje

Oktober 13-15, 2017

Eén weekend in oktober is de hoofdstad van Spanje ook de hoofdstad van alle zaken omtrent cannabis! De Spannabis beurs vindt plaats naast het bekende Plaza de España, in de Pabellón de Cristal van Casa de Campo, een unieke en karakteristieke locatie die vaak wordt gebruikt voor grote beurzen en tentoonstellingen.

Dit is de 7e editie van Spannabis Madrid, en de organisatie hoopt meer bezoekers dan ooit te trekken. Er zijn genoeg trekpleisters links en rechts te vinden om bezoekers meer dan bezig te houden; naast het verkrijgen van het laatste wereldnieuws over cannabis van professionals uit de industrie, is er ook genoeg entertainment te vinden in de vorm van een uitstekende line up van bands en artiesten. Bekijk het allemaal - we hopen je in het zonnige Madrid te zien.

Meer info op: www.spannabis.com/madrid3