Natural 5-HTP

Natural 5-HTP (5-Hydroxy Tryptophan), is een natuurlijk aminozuur gewonnen uit de bladeren van de Griffonia simplicfolia struik. Het kauwen op de bladeren, drinken van thee, of het innemen van gedroogd materiaal is al eeuwen een biologische remedie voor tal van aandoeningen in Zuidoost-Azië. Het stimuleert het serotoninegehalte in het lichaam en daardoor draagt het bij aan een gezonder dieet.

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 1 Loyaliteit punt. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 19.95
€ 19.95
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Natural 5-HTP: voor een beter algemeen welbehagen en een goede nachtrust

SEROTONINE EN HET VOORDEEL VAN 5-HTP

Serotonine is belangrijk voor het dagelijks functioneren en onderhoud van verscheidene biologische systemen. Een algemeen welbehagen, snelle heling van snij- en schaafwonden, een makkelijke spijsvertering en een gezond circulatiesysteem hebben allemaal baat van een fors serotoninegehalte in het bloed en de hersenen.

De moderne mens heeft het voordeel te weten dat 5-HTP een voorbode bij de lichaamsproductie van de vitale neurotransmitters melatonine en serotonine is. Voor de aanmaak van serotonine dient er 5-HTP aanwezig te zijn.

NATURAL 5-HTP ALS ONDERDEEL VAN EEN GEZOND DIEET

Net zoals vitaminen komt 5-HTP vaak in onvoldoende mate voor in een standaard dieet. Het aanvullen van het dieet met Natural 5-HTP steunt diverse belangrijke biologische systemen in het lichaam, zoals eerder vermeld.

Het aanvullen van de biosynthese van serotonine met Natural 5-HTP kan ertoe bijdragen de symptomen van slapeloosheid, depressie, migraine, angstaanvallen en ongecontroleerde eetlust, te verhelpen of te verlichten.

Natural 5-HTP is veilig als een dieetsupplement maar zou niet in combinatie gebruikt moeten worden met MAOI's (Mono-amine-oxidase-remmers), wat een bestanddeel is van veel antidepressiva, dus controleer dit bij je huisarts voordat je Natural 5-HTP gaat gebruiken.

DOSERING

1 of 2 capsules op een nuchtere maag, ingenomen met water of een sapje, een uurtje voordat je naar bed gaat zal het serotonine-systeem van het lichaam stimuleren terwijl je slaapt. Gebruik geen melk of andere drankjes die proteïne bevatten als je het inneemt, dit kan de verwerking van Natural 5-HTP verhinderen.