Paddo Hittemat

Laat je magic mushrooms sneller groeien met de Paddo Hittemat. De verwarmingsmat voorziet je grow kit van de ideale temperatuur voor snellere groei, en vermindert de kans op mislukking. Hoef je niet je hele huis te verwarmen. De verwarmingsmat is gebruiksvriendelijk en betaalbaar.Verbruikt slechts 5W, dus laat maar aan staan; 24/7, het hele jaar door. Afm.: 13 bij 27,4cm.

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 1 Loyaliteit punt. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 13.50
  Op voorraad

Aanbiedingen

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Paddo Hittemat: Vergroot De Groeisnelheid Van Je Shrooms

Als je graag wilt dat je magic mushrooms zo snel mogelijk groeien, met weinig kans op mislukking moet je ze een ideaal omgevingsklimaat aanbieden, in het bijzonder met de juiste temperatuur. Bij lagere temperaturen zullen je paddo's langzamer groeien of in de groei blijven hangen, met een hoger aantal mislukkingen. De Paddo Hittemat is op 24*C ingesteld, de temperatuur waarbij paddo's het best gedijen.

HOE GEBRUIK JE DE HITTEMAT

Om oververhitting te voorkomen moet je er voor zorgen dat er een beetje ruimte tussen de bodem van je grow kit en de verwarmingsmat zit. Verzin een list om je grow kit iets hoger boven de verwarmingsmat te plaatsen, zodat er een onbelemmerde luchtstroom tussen de grow kit en de verwarmingsmat kan ontstaan. Je kunt daarvoor alles gebruiken wat je maar wilt, zolang het maar warmtebestendig is, wijzelf dachten aan kleine kurken van een fles, een klein draadrooster of lege borrelglaasjes om je grow kit op te plaatsen, waarna je de Paddo Hittemat eronder schuift. Zorg er wel voor dat de grow kit in de zak zit. Hiermee blijven de omstandigheden voor je magic mushrooms optimaal.

Je zet de hittemat aan door de stekker in de contactdoos te steken. Makkelijker kunnen we het niet maken. Zorg er voor dat de paddo hittemat absoluut nooit nat wordt!