Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Ons deskundige en vriendelijke team van de klantenservice zit voor je klaar om alle mogelijke vragen of opmerkingen te beantwoorden.

Zativo is nu trots onderdeel van Zamnesia.com. Voor alle vragen over je verlopen Zativo account, je bestelgeschiedenis bij Zativo, onverzilverde vouchers of de spannende fusie met Zamnesia en de gevolgen voor jou als Zativo-klant, mail ons aub via support@zamnesia.com

Voor productvragen, vragen over verzend- en betaalmethodes en andere ordergerelateerde kwesties vragen we je contact op te nemen met Zamnesia Customer Support. Je kunt ze per mail bereiken via support@zamnesia.com, of je gebruikt onderstaand contactformulier. Wij reageren op emails binnen 24 uur op werkdagen. 

Mocht je liever een live gesprek willen aangaan, dan kun je ons telefonisch bereiken op +31 (0) 20 722 0718, op werkdagen tussen 08:30 en 16:00 uur (CET).