Novi Plasma Aansteker

Steek 'm op in stijl met de Novi Plasma Aansteker. Deze mooie high-tech aansteker faalt nooit en hoeft nooit hervuld te worden! Laad hem op via USB en hij is vele jaren te gebruiken. De Novi is de perfecte aansteker - met zijn gedegen plasmavlam kun je er overal eentje opsteken, zelfs in winderige omstandigheden en extreem weer! Verkrijgbaar in drie verschillende designs.

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 4 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 39.95
Leaf € 39.95
Titanium € 49.95
Parelmoer € 39.95

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Novi Plasma Aansteker: Hi-tech, betrouwbare en stijlvolle Plasma aansteker

De kans bestaat dat je geen coolere en functionelere aansteker vindt dan de Novi Plasma Aansteker. De stijlvolle plasma-aansteker werkt volledig elektrisch, dus hij faalt nooit wanneer je er eentje opsteekt. Met de Novi aansteker hoef je je geen zorgen te maken over vullingen, omdat je hem simpelweg kunt opladen via USB.

Druk op de knop van de Novi aansteker, en het produceert een elektrische plasma "X", met een temperatuur van bijna 500°C. De aansteker is uiterst sterk, wat hem perfect maakt voor alle weersomstandigheden, en je kunt altijd blindelings op hem rekenen.

De Novi Plasma Aansteker blinkt niet alleen uit in zijn solide prestatie. Het stijlvolle design maakt hem uniek te midden van andere aanstekers. Hij zou wel eens je persoonlijke favoriet kunnen worden, maar de aansteker is ook een uitstekend cadeau!