Blauwe Lotus (20x resin)

Blauwe Lotus (Nymphaea caerulea), ook bekend als "blue water lily", is een bloeiende plant die groeit op het wateroppervlak en afkomstig is uit Egypte. Herbs Of The Gods besloot deze oude bloem te verwerken tot een hars, 20x krachtiger dan Blauwe Lotus in natuurlijke, gedroogde vorm. De effecten worden beschreven als euforisch en narcotisch. Inhoud: 1 gram.

Geen loyaliteitspunten voor dit product.
Vanaf € 7.95
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Blauwe Lotus (20x resin): Oud Egyptisch afrodisiacum

Blauwe Lotus is geen recente ontdekking. Egyptologen geven aan dat er vele toepassingen van de Blauwe Lotus (Nymphaea caerulea) worden uitgelegd in hiërogliefen. Experts beweren dat, volgens de traditie, de Egyptische zonnegod Ra geboren werd uit de Blauwe Lotus. Blauwe Lotus bloemen zijn ook zichtbaar op oude Egyptische schilderingen. Ook de tombe van Toetanchamon was bedekt met blauwe lotussen en sommigen geloven dat deze mysterieuze bloem in die tijd symbool stond voor de creatie op zich.

Herbs Of The Gods besloot deze oude tradities terug te brengen met een resin 20x extract. De effecten van Blauwe Lotus resin 20x kunnen worden ervaren als verdovend, euforisch en opwindend. Psychedelische gevoelens kunnen de kop opsteken bij een hogere dosering. Blauwe Lotus resin 20x kan worden geconsumeerd door 0,25g een aantal uren in wijn te weken, of heet water te gieten over dezelfde dosis.

  • De Blauwe Lotus (Nymphaea caerulea)

    Blauwe Lotus vergelijken we vaak met cannabis. Zo heeft het veel therapeutische en recreatieve voordelen. Daarbij kampt de plant niet zozeer met juridische kwesties. Als je moeite hebt met in slaap komen, maagpijn hebt of problemen in de slaapkamer, dan is dit misschien de oplossing voor jou!