Blauwe Lotus (15x tinctuur)

De Blauwe Lotusbloem (Nymphaea caerulea) heeft een belangrijke rol gespeeld in de Egyptische geschiedenis. Het werd op grote schaal gebruikt in de spirituele en magische rituelen vanwege het kalmerende en opwindende effect. De Blue Lotus 15x tinctuur die wij aanbieden is 15x meer geconcentreerd dan gewone Blauwe Lotus bladeren. De aanbevolen dosis is 6-10 druppels maximaal 2x per dag.

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 1 Loyaliteit punt. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 16.50
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

  • De Blauwe Lotus (Nymphaea caerulea)

    Blauwe Lotus vergelijken we vaak met cannabis. Zo heeft het veel therapeutische en recreatieve voordelen. Daarbij kampt de plant niet zozeer met juridische kwesties. Als je moeite hebt met in slaap komen, maagpijn hebt of problemen in de slaapkamer, dan is dit misschien de oplossing voor jou!