CleanUrin Synthetische Urine (25ml)

De Synthetische Urine van CleanUrin is precies wat je ervan verwacht; heldere, lab-gefabriceerde urine, die in laboratorium tests gewone, menselijke urine lijkt te zijn. De plas lijkt precies op de urine van een gezond, alledaags persoon - het ziet er zelfs uit (en ruikt) als echte urine. Als je om de een of andere reden alledaagse urine nodig hebt, dan is CleanUrin perfect voor jou. Inhoud: 25ml

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 1 Loyaliteit punt. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 14.50
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

CleanUrin Synthetische Urine: Gefabriceerde urine die in tests lijkt op menselijke urine

De Synthetische Urine van CleanUrin kan handig zijn in een situatie waarin heldere en zuivere urine ingeleverd moet worden, en je daar niet aan kunt voldoen. De urine bestaat uit speciale ingrediënten en verbindingen waarmee deze plas de meeste laboratoriumtests doorstaat. De urine zit in handige, duurzaam zakjes die, als je ze open doet, vrijwel geen geluid maken - perfect voor verborgen acties! Ze zijn ook zeer gemakkelijk open te maken, zelfs met natte vingers, en kunnen worden bewaard in je ondergoed zonder dat je het risico loopt dat ze openscheuren.

Het gaat in wezen om urine van een alledaags persoon. De synthetische urine bevat speciale eiwitten die op hun echte tegenhangers lijken. De urine lijkt ook op echte urine onder UV licht, waardoor de plas nog meer gelijkenissen vertoont met echte urine.

De zakjes zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: groen, geel, en rood. Deze zakjes verschillen in pH waarde en creatinine niveau. Gezien onze natuurlijke schommelingen in urine, kun je de beste soort uitkiezen voor in jouw situatie.

  • Kan Je Falen Voor Een Drugstest Door Meeroken?

    We zijn eigenlijk allemaal gezelligheidsdieren, zelfs als onze vrienden complete stoners zijn en wijzelf binnenkort een drugstest moeten ondergaan. Is dit reden genoeg om thuis te blijven, voor het geval dat het inademen van passieve rook zichtbaar is? Het blijkt dat een team onderzoekers dit heeft uitgezocht en de resultaten zijn geruststellend.

  • Rook Je Wiet? Zo Kom Je Door Een Drugstest!

    Een drugstest op je werk? Hier zijn enkele beproefde en goede manieren om je gestel te reinigen en negatief te testen. Van urine- tot haartests, er zijn meerdere manieren en producten die je daarbij helpen verkrijgbaar om de test te omzeilen.