Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Vaporizen medicinale cannabis

Vaporizing is het proces om de actieve ingrediënten van cannabis vrij te geven in een gasvorm. Dit wordt gedaan met een vaporizer, die de cannabis verwarmt zonder enige vorm van verbranding, waardoor de cannabinoïden vrijkomen in de lucht zonder de nadelen van roken.

Het grote voordeel van het gebruik van een vaporizer om je medicinale marihuana te gebruiken, is dat het een veel gezondere optie is dan roken. Het bevat geen teer en koolmonoxide. Deze methode bevat ook nauwelijks carcinogenen. In feite bestaat het gevaporiseerde gas uit 95% cannabinoïden. De resterende 5% is voornamelijk caryofylleen, een olie die van nature in veel planten voorkomt. De rook van cannabis bestaat voor 88% uit niet-cannabinoïden, met een grote nadruk op de niet. Wanneer je dus een vaporizer gebruikt, krijg je een schonere, meer zuivere ervaring. Cannabinoïden zijn in feite enorm brandbaar, wat inhoudt dat het verlies bij roken groot is.

De gevoelde verlichting van het vaporizen kan aanzienlijk verschillen met het roken als gevolg van deze zuiverder cannabinoïde inhoud. Het komt uiteindelijk neer op de persoonlijke voorkeur van de patiënt of dit beter is of niet. Sommigen zijn van mening dat het roken zorgt voor een betere verlichting van de symptomen, ondanks dat deze vorm van medicatie minder zuiver is. Vaporizers van goede kwaliteit kunnen ook vrij prijzig zijn, waardoor veel mensen afknappen.

Over het algemeen is het zo dat diegenen die het geld over hebben voor een vaporizer en de voordelen beginnen te voelen, nooit meer een andere methode willen gebruiken.

We zetten het even op een rij:

Voordelen van vaporizing:

Bijna geen kankerverwekkende stoffen

Geen inhalatie van teer of koolmonoxide

Damp is veel zuiverder dan rook met een hoger cannabinoïden gehalte

Het is efficiënt, want er is minder cannabis nodig vergeleken met roken

Geen doordringende geuren, waardoor het discreter is dan roken

Eenvoudig te beheren doseringen

Geweldige smaken en aroma

Geen verbranding

Verlichting blijft vaak langer hangen dan bij roken, met minder effecten van het uitwerken

Nadelen van Vaporizing:

Het kan voor rokers lastig zijn de overstap te maken

Hoogwaardige vaporizers zijn duur

Kan minder handig in gebruik zijn dan andere methoden

Vereist schoonmaken

Disclaimer: Houd er rekening mee dat wij geen artsen zijn en dat we ook niet gekwalificeerd zijn om medisch advies te geven. We kunnen geen enkele verantwoordelijkheid accepteren, mocht jouw ervaring met medicinale marihuana verschillen met de beschrijving in dit artikel. De hierboven vermelde informatie is gebaseerd op de ervaringen van anderen; we hebben zelf geen medisch onderzoek uitgevoerd. Voor advies, overleg je met een arts.