Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Medicinale Cannabis

Medicinale cannabis wordt wereldwijd gebruikt om mensen te helpen met diverse aandoeningen. Hoewel het grotendeels verboden is, dankzij slinkse politici en zakenlieden, biedt medicinale cannabis verlichting waar andere medicijnen gewoon niet voldoende zijn. De kwaliteit van leven van gebruikers wordt dramatisch verbeterd.

Gelukkig zien we de laatste jaren dat steeds meer landen de ware effecten van cannabis onderzoeken en erkennen, waarbij de leugens en de demonisering uit het verleden worden verdreven. Hopelijk zal het niet lang duren voor meerdere landen het toestaan de zieken te voorzien van deze wonderdrug.

Om meer inzicht te verschaffen in de wereld van medicinale cannabis, hebben we een aantal informatieve artikelen verzameld. Deze variëren van de geschiedenis van medicinale cannabis, tot de medische samenstelling en hoe het middel effectief kan worden gebruikt. Net zoals bij onze andere artikelen, is dit ook een doorlopend proces. Houd deze pagina en ons blog dus in de gaten voor actueel, wereldwijd nieuws over medicinale cannabis.