Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Geschiedenis van medicinale cannabis

Cannabis wordt al sinds het begin van de mensheid als medicatie gebruikt. Vroeger werd het altijd geaccepteerd als een van de meest waardevolle bronnen voor de mensheid. Pas de laatste honderd jaar is het gebruik van cannabis voor medische doelen verboden en belachelijk gemaakt. Gelukkig lijkt er een einde te komen aan het verbod op medicinale cannabis. Meer en meer landen doen hun eigen onderzoek naar de eigenschappen van medicinale marihuana en, nu bewezen wordt dat het stigma onjuist is, vervagen ook de bij cannabis geassocieerde leugens. In veel landen, waaronder delen van de VS, resulteerde dit in de legalisatie van het gebruik van medicinale cannabis om aandoeningen te behandelen.

De volgende artikelen zullen enigszins beschrijven hoe onze voorvaderen door de jaren heen cannabis beschouwden en gebruikten voor medicinale doeleinden.