Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Medicinale cannabis als zalf

Het is mogelijk om een zalf te maken van cannabis die door de huid wordt geabsorbeerd. Van cannabis zalf word je meestal niet high, zeker niet op dezelfde manier als met andere gebruiksvormen, maar het kan wel effectief zijn bij de behandeling van diverse aandoeningen. Het bezit geweldige spier-ontspannende, ontstekingsremmende en ontzwellende eigenschappen.

Cannabis zalf wordt meestal gebruikt voor de behandeling van artritis, spierspasmen, pijnlijke gewrichten en als algemene genezende zalf voor bijvoorbeeld snij- en brandwonden. Het bezit regeneratieve eigenschappen die wonderen verrichten voor de huid; dit is deels waarom cannabis producten worden gebruikt in de cosmetica industrie.

Als cannabis aan jou is voorgeschreven, dan bestaat de kans dat dit op zichzelf niet genoeg is om je problemen te behandelen. Als je echter bereid bent een beetje cannabis op te offeren, dan kan een zalf werken als een aanvullend hulpmiddel voor extra ontspanning en verlichting, zeker als je regelmatig last hebt van gewrichtsproblemen als je onderweg bent en niet echt discreet een andere vorm van cannabis kan gebruiken.

Over het algemeen zal je een cannabis zalf gebruiken als een zelfgemaakt, genezend smeersel.

Voordelen van marihuana zalf:

  • Geen gezondheidsrisico's vergeleken met andere methoden
  • Het is geweldig voor je huid
  • Het kan fungeren als aanvullend hulpmiddel, wanneer gebruikt in combinatie met andere methoden voor lichamelijke aandoeningen
  • Het is discreet

Nadelen van marihuana zalf:

  • Alleen de zalf is hoogstwaarschijnlijk niet sterk genoeg
  • Je moet het waarschijnlijk zelf maken
  • Anderen kunnen het per ongeluk gebruiken
  • Niet echt geschikt voor het merendeel van serieuze aandoeningen waarvoor cannabis wordt voorgeschreven

Disclaimer: Houd er rekening mee dat wij geen artsen zijn en dat we ook niet gekwalificeerd zijn om medisch advies te geven. We kunnen geen enkele verantwoordelijkheid accepteren, mocht jouw ervaring met medicinale cannabis verschillen met de beschrijving in dit artikel. De hierboven vermelde informatie is gebaseerd op de ervaringen van anderen; we hebben zelf geen medisch onderzoek uitgevoerd. Voor advies, overleg je met een arts.