Sceletium tortuosum (Kanna) (1 gram)

Kanna is een kruidenmiddel tegen stress en wordt gemaakt van de gefermenteerde wortels en bladeren van de Zuid-Afrikaanse sceletium tortuosum struik. Inheemse stammen gebruiken Kanna al eeuwen vanwege het visioen-inducerende effect. Het effect is ontspannend en verbetert de stemming, maar helpt ook bij angst, stress en depressie. Gebruik Kanna als snuff (20mg) of kauw (100 mg-1 gram) met kauwgom.

Geen loyaliteitspunten voor dit product.
Vanaf € 4.95
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

  • Monoamine Oxidase Inhibitors (MAOIs) - Waarschuwing

    MAOI is een acroniem voor stoffen die bekend staan als Monoamine Oxidase Inhibitors. Deze enzymen breken gifstoffen en drugs als tryptamines af of deactiveren ze. Zonder MAO enzymen om de tyramine niveaus in je lichaam te beheersen, kan bepaalde voeding leiden tot gezondheidsproblemen. Lees meer over gezondheidsproblemen en MAOI's.
  • De effecten van Kanna (Sceletium Tortuosum)

    Net als cannabis, is ook Kanna een natuurlijk middel om de stemming te verbeteren. Kanna, ook wel bekend als Channa en Kougoed, is het gedroogde plantenmateriaal van de Sceletium tortuosum plant. Lees meer over de effecten van Kanna.