Sceletium tortuosum (Kanna) 10x Extract (1 gram)

Kanna 10x is een super-geconcentreerd extract, gemaakt van Kanna, het traditionele, stress-verlichtende kruidenmiddel uit Zuid-Afrika. Dit zeer geconcentreerde Kanna poeder is enorm veelzijdig en kan worden gekauwd, gerookt, verdampt, gebruikt als snuff of tot een thee worden verwerkt. Een gemiddelde dosering is slechts 5-20mg. Elk pakje Kanna 10x Extract bevat 1g geconcentreerd product.

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 1 Loyaliteit punt. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 13.75
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

  • De effecten van Kanna (Sceletium Tortuosum)

    Net als cannabis, is ook Kanna een natuurlijk middel om de stemming te verbeteren. Kanna, ook wel bekend als Channa en Kougoed, is het gedroogde plantenmateriaal van de Sceletium tortuosum plant. Lees meer over de effecten van Kanna.