Ultimate Kanna (Sceletium tortuosum)

Ultimate Kanna is een superkrachtig Kanna extract, het natuurlijke stressverlichtende middel uit Zuid-Afrika. Ultimate Kanna is gemaakt van de meest hoogwaardige Kanna op de markt en wekt een van de zuiverste Kanna-ervaringen op. Dit zeer geconcentreerde Kanna poeder extract kan worden gerookt, verdampt, gebruikt als snuff of onder de tong worden ingenomen. Inhoud: 1 gram.

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 1 Loyaliteit punt. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 15.50
€ 15.50

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

  • Monoamine Oxidase Inhibitors (MAOIs) - Waarschuwing

    MAOI is een acroniem voor stoffen die bekend staan als Monoamine Oxidase Inhibitors. Deze enzymen breken gifstoffen en drugs als tryptamines af of deactiveren ze. Zonder MAO enzymen om de tyramine niveaus in je lichaam te beheersen, kan bepaalde voeding leiden tot gezondheidsproblemen. Lees meer over gezondheidsproblemen en MAOI's.
  • De effecten van Kanna (Sceletium Tortuosum)

    Net als cannabis, is ook Kanna een natuurlijk middel om de stemming te verbeteren. Kanna, ook wel bekend als Channa en Kougoed, is het gedroogde plantenmateriaal van de Sceletium tortuosum plant. Lees meer over de effecten van Kanna.