Sceletium tortuosum (Kanna) Extract UC2 (1 gram)

Kanna is een natuurlijke remedie uit Zuid-Afrika. Het bevat de alkaloïde Mesembrine die werkt als een serotonine-heropname remmer. Het effect van Kanna is zeer ontspannend en verdovend, wat het een natuurlijk alternatief maakt voor de behandeling van stemmingsstoornissen, stress en angst. UC2 is een zeer geconcentreerd Kanna extract dat kan worden gesnoven of kan worden toegevoegd aan voedsel.

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 1 Loyaliteit punt. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 17.50
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

  • Wat Is Mad Honey?

    De uitdrukking "mad honey" komt misschien een beetje vreemd over. Zeker voor iets wat men over het algemeen als zoet beschouwd. Het is echter de roes, veroorzaakt door overmatige consumptie van de honing van de rododendron die de naam verklaart.

  • De effecten van Kanna (Sceletium Tortuosum)

    Net als cannabis, is ook Kanna een natuurlijk middel om de stemming te verbeteren. Kanna, ook wel bekend als Channa en Kougoed, is het gedroogde plantenmateriaal van de Sceletium tortuosum plant. Lees meer over de effecten van Kanna.