Opbergcontainer Cvault

Deze opbergcontainers van CVault zijn van uitstekende kwaliteit en verkrijgbaar in verschillende maten. Ze zijn gemaakt van voedselveilig roestvrij staal en bevatten een siliconen verzegeling met deksel voor 100% lucht- en lichtdicht afsluiten. Ze zijn met name geschikt als potten voor uitharden, maar je kan er natuurlijk ook andere producten in bewaren!

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 4 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 21.95
Small € 21.95
Medium € 25.95
Large € 31.95
2 Liter € 43.95
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Formaten en afmetingen

Small - Diameter: 8cm, Hoogte: 4,4cm (0.175 Liter)- inclusief 1 x 8 gram humidipak

Medium - Diameter: 10cm, Hoogte 5,6cm (0.35 Liter) - inclusief 1 x 8 gram humidipak

Large - Diameter: 12cm. Hoogte 6,5cm (0.7 Liter) - inclusief 1 x 8 gram humidipak

2 Liter - Diameter: 20cm, Hoogte 10cm - inclusief 1 x 60 gram humidipak

  • Kun Je Nog Iets Met Slechte Wiet?

    Waarschijnlijk heb je weleens slechte wiet in handen gehad en weggegooid. Maar dat hoef je niet altijd te doen! We bespreken hier een aantal manieren waarop je het nog kunt gebruiken.

  • Hoe Bewaar Je Wiet Het Best?

    Bij het correct bewaren van je wiet komt heel wat kijken. Je wilt namelijk wel verse en smakelijke toppen als je ze uiteindelijk rookt. Hier lees je hoe je cannabis voor langere tijd bewaart zonder verlies van de kracht en smaak!

  • De Beste Manieren Om Cannabis Te Drogen En Te Curen

    Drogen en curen worden vaak als opties beschouwd. Wij beweren echter het tegendeel. Lees hier hoe je dit zelf doet en ontdek waarom het essentieel is voor het bereiken van toppen van topkwaliteit. Zoals in de betere coffeeshop.