Humidipak 62

De Humidipak 62 van Boveda is de eenvoudige oplossing voor een perfecte luchtvochtigheid in je opbergcontainers. De Humidipak 62 houdt de luchtvochtigheid op een ideaal niveau van 62% zonder schadelijke chemicaliën, maar uitsluitend zout en gezuiverd water. De Humidipak 62 is voedselveilig, eenvoudig in gebruik en vraagt geen onderhoud.

Geen loyaliteitspunten voor dit product.
Vanaf € 1.75
8 gram € 1.75
60 gram € 5.95
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

  • Kun Je Nog Iets Met Slechte Wiet?

    Waarschijnlijk heb je weleens slechte wiet in handen gehad en weggegooid. Maar dat hoef je niet altijd te doen! We bespreken hier een aantal manieren waarop je het nog kunt gebruiken.

  • Hoe Bewaar Je Wiet Het Best?

    Bij het correct bewaren van je wiet komt heel wat kijken. Je wilt namelijk wel verse en smakelijke toppen als je ze uiteindelijk rookt. Hier lees je hoe je cannabis voor langere tijd bewaart zonder verlies van de kracht en smaak!

  • De Beste Manieren Om Cannabis Te Drogen En Te Curen

    Drogen en curen worden vaak als opties beschouwd. Wij beweren echter het tegendeel. Lees hier hoe je dit zelf doet en ontdek waarom het essentieel is voor het bereiken van toppen van topkwaliteit. Zoals in de betere coffeeshop.