Metal Mill Grinder

De Metal Mill Grinder, voor extra snelle grinding-actie, heeft een transparant deksel zodat je de buit in de gaten kunt houden en een opvouwbaar handvat, zodat het opbergen simpel is. De precisie-gefreesde metalen grinder bevat ook een handige schraper om kleverige trichomen te verwijderen. Verkrijgbaar in 3- of 4-delige versie; die laatste bevat een zeef voor het opvangen van kristallen!

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 21.95
4-delig € 25.95
3-delig € 21.95
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Verkrijgbaar in 3 kleuren: Zwart, zilver en zwart/zilver. De kleur wordt willekeurig gekozen, maar als je een specifieke kleur wenst, neem dan contact op voordat je je betaling voltooit.

  • 7 fantastische manieren om kief te verwerken

    Kijk eens in het onderste deel van je grinder, dit zit waarschijnlijk vol met zalige kief. Wees er zuinig op, want je kunt het in gerechten verwerken, er pijpjes en joints mee vullen en zelfs rosin van maken. Lees alles over dit veelzijdige bestanddeel van je wiettoppen en hoe het te gebruiken is.