Metalen Grinder Pollinator Dutch Passion

Als je op zoek bent naar een prachtige, duurzame grinder, dan is de Dutch Passion Metalen Grinder Pollinator de juiste keuze! De Pollinator is gemaakt van hoogstaande kwaliteit staal. Deze vierdelige wietmaler kan zelfs de stevigste wiet perfect fijnmalen. De Pollinator is 5,5 cm breed en heeft een delicaat scherm waarmee je wiet gefilterd wordt, zodat je de waardevolle pollen kunt opvangen.

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 22.50

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

  • 7 fantastische manieren om kief te verwerken

    Kijk eens in het onderste deel van je grinder, dit zit waarschijnlijk vol met zalige kief. Wees er zuinig op, want je kunt het in gerechten verwerken, er pijpjes en joints mee vullen en zelfs rosin van maken. Lees alles over dit veelzijdige bestanddeel van je wiettoppen en hoe het te gebruiken is.