Peyote Critical (Barney's Farm)

Barney's Farm heeft een absoluut excellente strain op de markt geslingerd onder de naam Peyote Critical. Deze 100% indica puurheid zal de komende decennia veel rooksessies domineren. Ze levert fantastische opbrengsten op en heeft een zeer korte bloeiperiode. Deze schitterende strain is een ultieme new-school hybride. Klaar om menig ganja-tuintje te veroveren.

Genetica 100% Indica
Ouders Peyote Purple x Critical Kush
Bloeitijd 50-55 dagen
THC% Onbekend
CBD% Hoog
Opbrengst (binnen) 650g/m
Hoogte (binnen) 100-130cm
Opbrengst (buiten) Onbekend
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Oogsttijd (buiten) Einde September
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Barney's Farm
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 4 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 30.00
3 zaden € 30.00
5 zaden € 46.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Peyote Critical: Deze 100% indica-strain brengt ganja-enthousiasme naar een volgend niveau

Peyote Critical is een heel speciale strain ontwikkeld door Barney's Farm. Het is geen psychoactieve cactus maar een psychoactieve cannabisplant, dat is heel wat anders. Deze strain steekt met kop en schouders uit boven de meeste strains die verkrijgbaar zijn. Peyote Critical is een indica-dominante hybride die echt een aanwinst is voor de ganja-gemeenschap, en dat zal wel zo blijven. Je kunt rekenen op een ongelofelijke high en positieve vibraties.

PEYOTE CRITICAL - GENETICA EN EFFECTEN

Barney's Farm realiseerde zich dat hun Peyote Purple een onovertroffen strain was. Het leek ze een goed plan om deze soort te kruisen met de eveneens roemruchte Critical Kush. Het nauwgezette hybridisering- en selectieproces deed Peyote Critical het levenslicht zien. Dit is een 100% indica-strain, een natte droom voor veel indica-puristen. De high is behoorlijk mystiek en diep. Reken op een fysieke high en diepgaande gedachtekronkels.

PEYOTE CRITICAL - KWEEK EN SMAAK

Binnenkwekers kunnen rekenen op een opbrengst van 650g/m², en dat is een flinke zak wiet. Buitenkwekers worden tevens rijkelijk beloond. De bloeiperiode duurt meestal 50-55 dagen. Peyote Critical wordt ongeveer 100-130cm hoog. In principe is het een plant met een grote opbrengst die snel rijpe toppen produceert. Het is een zuivere indica waar je ongelofelijk high van wordt. Dit is de next-generation-wiet. Peyote Critical heeft zoete, aardachtige aroma's gemixt met oud hout en heerlijk zoete koffiearoma's.

  • Het Verhaal Achter Kush

    Kush soorten zijn in feite een van de hoekstenen als het gaat om het kweken van cannabis en zijn gebruikt om een bijna eindeloze lijst met nieuwe varianten te maken. Lees er meer over bij Zativo.

Peyote Critical is part of or contains the following cannabis genetics