Blauwe Lotus

De Blue Lotus (Nymphaea caerulea) werd overal in het Oude Egypte gebruikt en speelde een belangrijke rol bij spirituele rituelen als afrodisiacum en opwekkende uitwerking. De aanbevolen dosis is 5g gedroogde blaadjes, opgelost in water, per persoon. Voor een traditioneel Egyptisch drankje los je dezelfde hoeveelheid gedroogde blaadjes op in een fles wijn en laat die enkele uren rusten. Inhoud: 20g

Geen loyaliteitspunten voor dit product.
Vanaf € 7.95
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

  • De Blauwe Lotus (Nymphaea caerulea)

    Blauwe Lotus vergelijken we vaak met cannabis. Zo heeft het veel therapeutische en recreatieve voordelen. Daarbij kampt de plant niet zozeer met juridische kwesties. Als je moeite hebt met in slaap komen, maagpijn hebt of problemen in de slaapkamer, dan is dit misschien de oplossing voor jou!

  • Hoe maak je je eigen psychedelische thee? Hier zijn 9 gemakkelijke recepten

    Jawel lieve lezers, het is mogelijk thee te zetten met psychedelica. Sterker nog, dit zorgt vaak voor minder misselijkheid aan het begin van de trip. Hier zijn 9 geweldige recepten om zelf psychedelische thee te maken!

  • De Top 3 Droomkruiden Voor Heldere Dromen

    Helder dromen kan verlichtend zijn. Ook kan het beangstigend zijn. Helder dromen kan daarnaast een diepgaande invloed hebben op je leven. Met wat oefening en geduld gaat het je steeds beter af. Het gebruik van droomkruiden van Zativo helpt je bij die zoektocht.