Extreme XL Paddo Kweekset B+

Met de Extreme XL Paddo Kweekset B+ - met 2100ml 100% gekoloniseerd substraat - kweek je thuis zelf B+ paddo's! B+ is een variëteit die hoog aangeschreven staat met zijn mooie paddo's die wel 30 cm. kunnen worden. Ze zijn heel eenvoudig te kweken en moeiteloos te verwijderen uit het groeisubstraat om gedroogd te worden, en met een co-psychonaut van je ruimtereis te genieten.

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 8 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 84.95
€ 84.95

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Extreme XL Paddo Kweekset B+: Grote paddo's, weinig moeite

Pcylocibe cubensis B+ is een van de populairdere paddo-variëteiten, voor zowel de geroutineerde psychonaut als voor psychonauten in opleiding. De trip kan iets gematigder zijn dan bij andere soorten, wat betekent dat de kans op misselijkheid kleiner is, maar deze variëteit zorgt wél voor fantastische visuele psychedelische effecten!

Vergroot het volume van je oogsten met één van onze kant-en-klare Extreme XL Paddo Kweeksets B+. De set is eenvoudig te hanteren en is klaar voor gebruik. Paddo's kweken was nog nooit zo eenvoudig! Om deze kweekset te gebruiken hoef je alleen maar het deksel te verwijderen, de box in de meegeleverde kweekzak te plaatsen, wat water aan de binnenkant van de zak te sproeien (pas daarbij op dat je niet op het substraat sproeit) en sluit de zak af met de zakclips die erbij horen. Nu kan je lekker achterovergeleund kijken hoe ze groeien!

De beste kweekomgeving voor Psilocybe Cubensis is 24 tot 25*C warm, steriel en schoon. Een opgeruimde werkomgeving en steriele gereedschappen worden aanbevolen om een grotere opbrengst en meerdere flushes te krijgen.

Inhoud:
2100ml XL Kweekset
Kweekzak
Zakclip

  • 6 Tips Voor Je Eerste Paddo Trip

    Paddo's kunnen een diepgaand en positief effect op iemands leven hebben. Maar het kan ook wel eens ontsporen en uitlopen op een bad trip. Met deze tips begin je veilig en positief aan de ervaring.

  • Hoe Kweek Je Zelf Paddo's?

    Psilocybine paddenstoelen zijn in staat krachtige psychedelische trips op te wekken en kunnen nuttig zijn als ze worden gebruikt in de juiste setting en mentale toestand. Je kan je eigen voorraad gemakkelijk thuis kweken met kweeksets. Deze vereisen een minimale inzet en kunnen razendsnel worden geoogst.

  • Enquete Wijst Uit: Paddo's Zijn De Veiligste Illegale Drugs

    De Global Drug Survey 2017, het grootste en meest diepgaande onderzoek tot op heden, toont aan dat paddo's statistisch gezien de veiligste illegale drugs zijn die je kunt gebruiken.