Extreme XL Paddo Kweekset Mckennaii

5/5 (1 ratings)

Van de Mckennaii variëteit van Psilocybe Cubensis wordt gezegd dat het nog sterker is dan de populaire Hawaïaanse soort, en eenvoudiger te kweken! Deze soort kunnen we zeker aanbevelen bij ervaren psychonauten die van visuele effecten houden, vanwege de sterk filosofische en visuele componenten. Deze kweekset bevat niet de gebruikelijke 1200ml maar 2100ml substraat, voor super-oogsten!

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 8 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 84.95
€ 84.95
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Extreme XL Paddo Kweekset Mckennaii: Veel Paddo's, Weinig Moeite

Psilocybe Cubensis Mckennaii is vernoemd naar de beroemde leraar, schrijver en filosoof, Terence Mckennaii. Behalve docent was McKennaii ook een actief voorvechter voor het verantwoordelijk gebruik van natuurlijke, psychoactieve planten.

Met de Extreme XL Paddo Kweekset Mckennaii XL haal je een maximale oogst dankzij de 2100ml mycelium die het bevat. Paddo's kweken was nog nooit zo eenvoudig - alles wat je nodig hebt is de inhoud van deze kweekset, water en een beetje geduld! Deze kweeksets produceren meerdere flushes (tot 7 flushes zijn geen uitzondering bij de juiste behandeling).

Deze kweeksets zijn direct na ontvangst gebruiksklaar, en heel eenvoudig te gebruiken. Verwijder simpelweg het deksel en plaats het in de filterzak. Sproei dagelijks wat water aan de binnenkant van de kweekzak, en sluit die af, zodat er een vochtige atmosfeer ontstaat, en zie hoe je paddo's groeien! De paddo's groeien optimaal bij een temperatuur van 24-25*C, in een steriele omgeving. Des te schoner je de werkruimte en gereedschappen houdt, des te meer flushes je zult krijgen.

Inhoud:
2100ml XL Grow Kit
Kweekzak
Zakclip

 • 6 Tips Voor Je Eerste Paddo Trip

  Paddo's kunnen een diepgaand en positief effect op iemands leven hebben. Maar het kan ook wel eens ontsporen en uitlopen op een bad trip. Met deze tips begin je veilig en positief aan de ervaring.

 • Wat Zijn Psilocybine en Psilocine?

  Zelfs wanneer ze in kleine hoeveelheden worden gebruikt, kunnen paddo's of "shrooms" krachtige trips opwekken. Deze trips laten zien wat er in de psyche begraven ligt. De invloed is echter afhankelijk van de soort. Ontdek meer over de impact van de psychoactieve chemicaliën psilocybine en psilocine.

 • Hoe Kweek Je Zelf Paddo's?

  Psilocybine paddenstoelen zijn in staat krachtige psychedelische trips op te wekken en kunnen nuttig zijn als ze worden gebruikt in de juiste setting en mentale toestand. Je kan je eigen voorraad gemakkelijk thuis kweken met kweeksets. Deze vereisen een minimale inzet en kunnen razendsnel worden geoogst.

 • Enquete Wijst Uit: Paddo's Zijn De Veiligste Illegale Drugs

  De Global Drug Survey 2017, het grootste en meest diepgaande onderzoek tot op heden, toont aan dat paddo's statistisch gezien de veiligste illegale drugs zijn die je kunt gebruiken.