Extreme XL Paddo Kweekset Mexican

De Psilocybe cubensis Mexican variëteit is waarschijnlijk één van de meest geliefde paddosoorten ter wereld, met een rijke geschiedenis van meer dan 2000 jaar. De Mexican wordt gewaardeerd door gevorderde en beginnende psychonauten vanwege de psychedelische effecten. Beginners houden van deze soort omdat ze eenvoudig te kweken is, en over het algemeen als milde tot gematigde trip wordt ervaren.

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 8 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 84.95
€ 84.95

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Extreme XL Paddo Kweekset Mexican: Kom in verbinding met Goden uit de Oudheid

Psilocybe cubensis Mexican werd meer dan 2000 jaar geleden als eerste gebruikt door de inheemse bevolking van Latijns-Amerika. De inlandse stammen noemden het 'Vlees van de Goden' omdat zij het gebruikten om met hun godheden in contact te komen.

Dankzij de 2100ml mycelium ben je nu in staat om de opbrengst van je oogst aanzienlijk te vergroten met de Extreme XL Paddo Kweekset Mexican. Direct na ontvangst van de postbode te gebruiken, zodat deze kweekset uitermate geschikt is voor een spoedige oogst, zonder rompslomp.

Zet je kweekset klaar en zie hoe ze groeien! Het enige wat je hoeft te doen is de binnenkant van de groeizak dagelijks licht te besproeien met wat water. Van deze kweekset kun je meerdere flushes verwachten, om de optimale groei te stimuleren kweek je ze bij 24-25*C in een steriele omgeving. Des te schoner je werkruimte en gereedschappen zijn, des te meer paddo's je zult oogsten!

Inhoud:
XL Kweekset van 2100ml
Groeizak
Zakclip

 • 6 Tips Voor Je Eerste Paddo Trip

  Paddo's kunnen een diepgaand en positief effect op iemands leven hebben. Maar het kan ook wel eens ontsporen en uitlopen op een bad trip. Met deze tips begin je veilig en positief aan de ervaring.

 • Wat Zijn Psilocybine en Psilocine?

  Zelfs wanneer ze in kleine hoeveelheden worden gebruikt, kunnen paddo's of "shrooms" krachtige trips opwekken. Deze trips laten zien wat er in de psyche begraven ligt. De invloed is echter afhankelijk van de soort. Ontdek meer over de impact van de psychoactieve chemicaliën psilocybine en psilocine.

 • Hoe Kweek Je Zelf Paddo's?

  Psilocybine paddenstoelen zijn in staat krachtige psychedelische trips op te wekken en kunnen nuttig zijn als ze worden gebruikt in de juiste setting en mentale toestand. Je kan je eigen voorraad gemakkelijk thuis kweken met kweeksets. Deze vereisen een minimale inzet en kunnen razendsnel worden geoogst.

 • Enquete Wijst Uit: Paddo's Zijn De Veiligste Illegale Drugs

  De Global Drug Survey 2017, het grootste en meest diepgaande onderzoek tot op heden, toont aan dat paddo's statistisch gezien de veiligste illegale drugs zijn die je kunt gebruiken.