On sale!

Kratom Bali (15x Extract)

Kratom is een natuurlijk kalmerend middel dat niet alleen ontspant maar tegelijkertijd ook energie levert. Dit 15x Kratom extract is gemaakt van hoogwaardige Balinese Kratom bladeren. Voor een milde ervaring voeg je 0,5 gram toe aan een glas warm water of sap. Verhoog de dosis naar 1-1,5 gram als je een sterker effect wil. Inhoud: 3 gram.

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 1 Loyaliteit punt. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 12.95
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

 • 7 Natuurlijke Energizers Die Je Lichaam En Geest Verkwikken

  Ben je ook zo iemand die bij het opstaan meteen een sterke espresso nodig heeft? Je kunt als alternatief gebruikmaken van natuurlijke energizers. Lees hier alles over 7 natuurlijke stimulerende middelen die je lichaam en geest versterken.

 • Kratom Koffie: Een Onvoorstelbaar Stimulerend Drankje

  Geniet jij net als miljoenen andere mensen van een lekkere cafeïne-kick in de vorm van een kop koffie om 's morgens op gang te komen? Wel, er is een manier om aan dit gevoel wat meer energie toe te voegen. Door het mengen wat van kratom in je koffie kun je op een creatieve manier wat extra stimulering aan je brouwsel toevoegen.

 • Hoe Je Kratom Goed Houdt

  Kratom is, zoals veel andere soorten plantaardig materiaal, vatbaar voor verschillende omgevingsfactoren nadat het geoogst is, die de houdbaarheid kunnen beperken en verkorten. Zuurstof, licht en vochtigheid zijn twee van die factoren die dat veroorzaken. Lees hier hoe je de kwaliteit van je kratom zolang mogelijk behoudt.

 • De Geschiedenis van Kratom

  Kratom heeft een rijke geschiedenis als volksmedicijn in enorme gebieden in Zuidoost-Azië, Indochina en Papoea-Nieuw-Guinea. Het unieke alkaloïden profiel van Kratom kan opwekkend of kalmerend werken, afhankelijk van de dosering. Lees meer over de geschiedenis van Kratom.

 • De Effecten van Kratom

  Kratom werkt zowel opwekkend als kalmerend. Het vermindert angst en wekt geluk, kracht en activiteit op. De alkaloïden in kratom zijn krachtige kalmerende en pijnstillende middelen. Lees meer over Kratom en de effecten.

 • Hoe Gebruik Je Kratom

  Kratom is een fantastisch kruid met geweldige effecten. Jammergenoeg smaakt het verschrikkelijk. Hier zijn enkele handige tips om kratom in te nemen.