Banisteriopsis Caapi

Banisteriopsis caapi is een van de meest belangrijke ingrediënten in de visionaire drank Ayahuasca. De heilige rank, inheems in de Amazone, bevat harmine en harmaline als actieve verbindingen. Deze verbindingen worden actief in de hersenen wanneer ze worden gemengd met een plant die DMT bevat. We bieden verpakkingen aan van 50 gram.

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 1 Loyaliteit punt. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 12.50

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

  • Zativo's Top 4 Natuurlijke Psychedelica

    Er bestaan duizenden planten- en diersoorten die op een bepaalde manier bewustzijnsverruimende effecten kunnen veroorzaken. In dit artikel bekijken we de 4 meest intrigerende natuurlijke psychedelische middelen.

  • De Verschillende Soorten Hallucinaties

    Na het gebruik van psychedelische middelen maken hallucinaties een groot deel uit van de trip. Wees beter voorbereid op wat je te wachten staat door kennis te maken met enkele algemene vormen van hallucinaties.

  • Wat is nou een ideale trip sitter?

    Ervaringen met psychedelische stoffen als LSD, paddo's, magic truffles, DMT, Salvia divinorum en Ayahuasca, kunnen lichamelijk en spiritueel intens zijn. Een trip sitter is een nuchtere en ervaren persoon die de psychonauten bijstaat tijdens hun spirituele ervaring.