Peganum Harmala

Syrian Rue (Peganum harmale) is een struikvormig gewas dat groeit in de oostelijke mediterraan en in bepaalde delen van India. De plant ontwikkelt witte bloemen met ronde capsules die elk ongeveer 50 zaadjes bevatten. Psychonauten gebruiken het doorgaans als vervanger voor Banisteriopsis tijdens het maken van Ayahuasca en gelijksoortige brouwsels. Inhoud: 10g

Geen loyaliteitspunten voor dit product.
Vanaf € 4.95
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

  • Alles wat je zou moeten weten over Hawaiian Baby Woodrose

    Hawaiian Baby Woodrose is een van de vele entheogene planten die mensen al eeuwen gebruiken vanwege de geestverruimende ervaring. De werkzame stof is LSA, moleculair nauw verwant aan LSD.

  • De Verschillende Soorten Hallucinaties

    Na het gebruik van psychedelische middelen maken hallucinaties een groot deel uit van de trip. Wees beter voorbereid op wat je te wachten staat door kennis te maken met enkele algemene vormen van hallucinaties.

  • Wat is nou een ideale trip sitter?

    Ervaringen met psychedelische stoffen als LSD, paddo's, magic truffles, DMT, Salvia divinorum en Ayahuasca, kunnen lichamelijk en spiritueel intens zijn. Een trip sitter is een nuchtere en ervaren persoon die de psychonauten bijstaat tijdens hun spirituele ervaring.