Damiana (80 gram)

Damiana (Tunera diffusa) is een traditioneel kruid dat gebruikt werd voor spirituele en gezondheidsdoeleinden in heel Mexico en Midden-Amerika. Het wordt vaak gebruikt om te ontspannen, te stimuleren en als afrodisiacum. Damiana wordt vaak gebruikt in combinatie met andere kruiden en is ook te vinden in likeuren en thee. Het is beschikbaar in een versnipperde vorm en in poedervorm.

Geen loyaliteitspunten voor dit product.
Vanaf € 8.95
Versnipperd € 8.95
Poeder € 9.50
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Damiana: Een traditioneel stimulerend kruidenmiddel en afrodisiacum

Damiana (Tunera diffusa) - soms “the happy herb” of “de natuurlijke schat van Mexico" genoemd - werd duizenden jaren gebruikt door inheemse volkeren in heel Mexico en Midden-Amerika, met inbegrip van de Maya's. Dit omvatte het gebruik van het kruid als medicijn en als een stof om spirituele ervaringen te verhogen tijdens religieuze ceremonies. De plant groeit in zonnige, warme en droge klimaten waaronder Texas en Californië. Het bloeiende kruid heeft fel gele bloemen, een penetrante geur en een vijgenachtige smaak.

Damiana behoort tot de Turneraceae of passiebloem familie.
Het kruid heeft vele toepassingen. Het kan een ontspannende werking creëren met een licht euforische buzz of een algeheel gevoel van welzijn. Het wordt vaak gebruikt als een slaapmiddel, en staat bekend om het vermogen om zeer aangename, levendige en soms erotische dromen te veroorzaken.

Het kruid werd vaak - in verschillende culturen - gebruikt als een natuurlijk afrodisiacum. Damiana stimuleert het genitale gebied door de zuurstoftoevoer van het lichaam te verhogen.

Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven mogen Damiana niet consumeren, evenals mensen met leverproblemen.

 • Damiana: Het lustopwekkende en ontspannende kruid van de Maya's

  Sinds de jaren '60 heeft damiana langzamerhand aan populariteit gewonnen. In de afgelopen periode zijn ook nieuwe toepassingen ontdekt. We gaan bekijken wat damiana is en hoe je ervan profiteert!

 • 5 Manieren Om Met Door Cannabis Veroorzaakte Angst Om Te Gaan

  Cannabis kan bij sommige gebruikers angst veroorzaken. Met name bij mensen die te veel gebruiken, of er niet aan gewend zijn. Verantwoordelijk cannabisgebruik is belangrijk. Mocht je dus in deze situatie belanden, dan volgen hier 5 manieren om te dealen met door cannabis veroorzaakte angst.

 • Wat Is Mad Honey?

  De uitdrukking "mad honey" komt misschien een beetje vreemd over. Zeker voor iets wat men over het algemeen als zoet beschouwd. Het is echter de roes, veroorzaakt door overmatige consumptie van de honing van de rododendron die de naam verklaart.

 • De Top 3 Droomkruiden Voor Heldere Dromen

  Helder dromen kan verlichtend zijn. Ook kan het beangstigend zijn. Helder dromen kan daarnaast een diepgaande invloed hebben op je leven. Met wat oefening en geduld gaat het je steeds beter af. Het gebruik van droomkruiden van Zativo helpt je bij die zoektocht.