Brain-E Happy Caps

De Brain-E Happy Caps zijn natuurlijke boosters die jou urenlang voorzien van concentratie en focus. Dit zijn de ideale supplementen om je geest te verfrissen. Perfect voor lange avonden met je neus in de boeken, waar extra focus en alertheid gewenst is. Blok voor dat examen met Brain-E Happy Caps!

Geen loyaliteitspunten voor dit product.
Vanaf € 9.50
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Happy Caps - Brain-E: Stimuleer je brein en blijf urenlang alert

Stimuleer en verfris je geest! Geniet van helderheid, verbeterde concentratie en focus met Brain-E Happy Caps. De Brain-E Happy Caps bevatten een natuurlijke mix van witte wilgenbast extract, aminozuren en cafeïne, zodat je urenlang geniet van een betere concentratie. Dit zijn ideale supplementen voor een avondje blokken of andere situaties waarbij je langdurig topprestaties verlangt van je hersenen.

Aanbevolen gebruik: Neem 1 of 2 Brain-E Happy Caps 45 minuten voor het gewenste effect. Gebruik niet meer dan 2 capsules per 24 uur.