Hawaiian Baby Woodrose

Hawaiian Baby Woodrose, of Argyreia nervosa, is een meerjarige klimplant afkomstig uit India, Hawaii en Afrika. De zaden van de plant bevatten het natuurlijke tryptamine genaamd LSA (of Lysergic Acid Amide), dat nauw verwant is aan LSD. LSA is een stofje dat gevoelens van euforie en ontspanning teweegbrengt.

Geen loyaliteitspunten voor dit product.
Vanaf € 6.50
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Hawaiian Baby Woodrose: Zaden die LSA bevatten, vergelijkbaar met LSD

Hawaiian Baby Woodrose is lange tijd gebruikt bij spirituele feesten in het vaderland India. Gebruikers consumeren de plant om gevoelens van welzijn, euforie en spiritualiteit teweeg te brengen. Sommige mensen gebruiken de plant om transpiratie en pijn te verminderen. De ervaring wordt soms beschreven als een mildere versie van wat er gebeurt na het consumeren van LSD of cannabis. De hallucinerende effecten van HBW worden ook vergeleken met de uitwerking van alcohol, met waarnemingen van heldere kleuren. Effecten houden tussen de 6-8 uur aan.

De maximale veilige dosis is ongeveer 2 gram. Neem niet meer dan de aanbevolen dosering. Bijwerkingen die kunnen optreden, zijn misselijkheid, wazig zicht en duizeligheid.