SLICE Kruidenreep Magic Thunder

De Magic Thunder SLICE kruidenreep is gemaakt van geconcentreerde plantenextracten. De slice bevat Kratom, Salvia Divinorum, Canavalia Maritima en Hennepolie, wat een licht psychedelisch effect geeft, terwijl de Kratom de Salvia-trip wat subtieler en relaxter maakt. Voor een allereerste ervaring zou 1 grammetje genoeg moeten zijn, terwijl de hele reep, een hele ervaring is!

Geen loyaliteitspunten voor dit product.
Vanaf € 8.95

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

  • De Geschiedenis Van Salvia

    De geschiedenis, ontdekking en classificatie van Salvia divinorum (Sally-D, Magic Mint, Goddelijke Salie) zijn de basis van een eindeloze lijst met wetenswaardige feiten en mogelijk fictieve anekdotes, waarbij enkele van de meest vermaarde botanisten ter wereld betrokken waren. In het volgende artikel duikt Zativo in de geschiedenis van Salvia.

  • De Geschiedenis van Kratom

    Kratom heeft een rijke geschiedenis als volksmedicijn in enorme gebieden in Zuidoost-Azië, Indochina en Papoea-Nieuw-Guinea. Het unieke alkaloïden profiel van Kratom kan opwekkend of kalmerend werken, afhankelijk van de dosering. Lees meer over de geschiedenis van Kratom.