SLICE Kruidenreep Power Spice

De SLICE Power Spice zit vol met krachtige kruiden die je rust geven en een licht psychedelisch effect hebben. Voor een gewone dosis breek je een stuk van af (ong. 1g), lost het vervolgens op in heet water, waarna je het als thee kunt drinken. Bevat Kratom, Kratom extract, Salvia divinorum, Salvia divinorum extract, Artemisia absinthium extract, Leonurus sibiricus extract en Hennepolie.

Geen loyaliteitspunten voor dit product.
Vanaf € 8.95

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

  • De Geschiedenis Van Salvia

    De geschiedenis, ontdekking en classificatie van Salvia divinorum (Sally-D, Magic Mint, Goddelijke Salie) zijn de basis van een eindeloze lijst met wetenswaardige feiten en mogelijk fictieve anekdotes, waarbij enkele van de meest vermaarde botanisten ter wereld betrokken waren. In het volgende artikel duikt Zativo in de geschiedenis van Salvia.

  • De Geschiedenis van Kratom

    Kratom heeft een rijke geschiedenis als volksmedicijn in enorme gebieden in Zuidoost-Azië, Indochina en Papoea-Nieuw-Guinea. Het unieke alkaloïden profiel van Kratom kan opwekkend of kalmerend werken, afhankelijk van de dosering. Lees meer over de geschiedenis van Kratom.