Psilocybe Pajaritos (Magic Truffles)

De Pajarito is een magic truffle die je kan laten voelen als een ‘klein vogeltje’, oftewel de letterlijke vertaling van het Spaanse woord ‘pajarito’. In dit geval staat het kleine vogeltje echter eerder symbool voor de vrolijk fladderende gedachtes en niet zozeer voor het vliegen. De Pajarito geeft een sociale, relaxte en vrolijke high: perfect om met goede vrienden te nuttigen.

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 1 Loyaliteit punt. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 14.39
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

 • 6 Tips Voor Je Eerste Paddo Trip

  Paddo's kunnen een diepgaand en positief effect op iemands leven hebben. Maar het kan ook wel eens ontsporen en uitlopen op een bad trip. Met deze tips begin je veilig en positief aan de ervaring.

 • Hoe Kweek Je Je Eigen Magic Truffels?

  Magische truffels zijn compacte eenheden van mycelium, die in substraat groeien. Ze kunnen thuis erg gemakkelijk worden gekweekt en vereisen vaak weinig geduld en werk. Je kunt een kweekomgeving creëren met goedkope materialen of simpelweg een kant-en-klare, handige kweek set aanschaffen.

 • Enquete Wijst Uit: Paddo's Zijn De Veiligste Illegale Drugs

  De Global Drug Survey 2017, het grootste en meest diepgaande onderzoek tot op heden, toont aan dat paddo's statistisch gezien de veiligste illegale drugs zijn die je kunt gebruiken.

 • Wat is nou een ideale trip sitter?

  Ervaringen met psychedelische stoffen als LSD, paddo's, magic truffles, DMT, Salvia divinorum en Ayahuasca, kunnen lichamelijk en spiritueel intens zijn. Een trip sitter is een nuchtere en ervaren persoon die de psychonauten bijstaat tijdens hun spirituele ervaring.

 • De effecten van Magic Truffles (psilocybine)

  Magic Truffels bevatten psilocybine, een psychedelische stof die vaak recreatief en spiritueel gebruikt wordt om te "trippen". We onderzoeken welke effecten je kan verwachten met deze stoffen en hoe je te werk moet gaan.

 • Magic Truffels: Verantwoordelijk gebruik

  Magic truffels behoren tot de meest veilige psychedelica, maar zijn natuurlijk wel psychedelisch en dus is het belangrijk ze verantwoordelijk te gebruiken.