Psilocybe Tampanensis (Magic Truffles)

Psilocybe Tampanensis is een gematigd sterke magic truffle, waarvan wordt gezegd dat ze ontdekt werd in Tampa, Florida eind jaren '70. Ze is ook wel bekend onder de naam "Philosopher’s Stone". Deze variëteit is uitermate geschikt voor gevorderde psychonauten. Sterke hallucinaties, diepe inzichten, en een gevoel van verbondenheid met de natuur zijn enkele van de uitwerkingen ervan.

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 1 Loyaliteit punt. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 13.36

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

 • Zativo's Top 4 Natuurlijke Psychedelica

  Er bestaan duizenden planten- en diersoorten die op een bepaalde manier bewustzijnsverruimende effecten kunnen veroorzaken. In dit artikel bekijken we de 4 meest intrigerende natuurlijke psychedelische middelen.

 • 6 Tips Voor Je Eerste Paddo Trip

  Paddo's kunnen een diepgaand en positief effect op iemands leven hebben. Maar het kan ook wel eens ontsporen en uitlopen op een bad trip. Met deze tips begin je veilig en positief aan de ervaring.

 • Wat Is Microdosering?

  Wat kun je allemaal met psychedelica? Natuurlijk kun je er een trip mee beleven die je leven totaal verandert. Maar ze zijn ook geschikt voor een pas ontdekte holistische remedie voor de gezondheid, namelijk microdosering.

 • Hoe Kweek Je Je Eigen Magic Truffels?

  Magische truffels zijn compacte eenheden van mycelium, die in substraat groeien. Ze kunnen thuis erg gemakkelijk worden gekweekt en vereisen vaak weinig geduld en werk. Je kunt een kweekomgeving creëren met goedkope materialen of simpelweg een kant-en-klare, handige kweek set aanschaffen.

 • Enquete Wijst Uit: Paddo's Zijn De Veiligste Illegale Drugs

  De Global Drug Survey 2017, het grootste en meest diepgaande onderzoek tot op heden, toont aan dat paddo's statistisch gezien de veiligste illegale drugs zijn die je kunt gebruiken.

 • Wat is nou een ideale trip sitter?

  Ervaringen met psychedelische stoffen als LSD, paddo's, magic truffles, DMT, Salvia divinorum en Ayahuasca, kunnen lichamelijk en spiritueel intens zijn. Een trip sitter is een nuchtere en ervaren persoon die de psychonauten bijstaat tijdens hun spirituele ervaring.

 • De effecten van Magic Truffles (psilocybine)

  Magic Truffels bevatten psilocybine, een psychedelische stof die vaak recreatief en spiritueel gebruikt wordt om te "trippen". We onderzoeken welke effecten je kan verwachten met deze stoffen en hoe je te werk moet gaan.