Psilocybe Mexicana (Magic Truffels)

Psilocybe Mexicana behoort tot de mildere psilocybine paddestoelen soorten die magische truffels ontwikkelen. Het effect is een energieke, vrolijke trip, vol creativiteit, die warme en comfortabele gevoelens opwekt. Bij hogere doses zal Psilocybe Mexicana een meer intense ervaring opwekken, met visuals en, bij hele hoge doses, zelfs spirituele verlichting.

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 1 Loyaliteit punt. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 13.36
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Al onze magic truffels zijn vers en worden vacuüm verpakt per 15 gram. 15 gram van de Psilocybe mexicana is genoeg voor 1-2 personen. Beginners wordt geadviseerd om de eerste keer niet meer te nemen als 5 gram.

Na het ontvangen van je magic truffels kan je ze ongeveer 2-3 weken bewaren in de koelkast.

Lees onderstaande artikelen voor meer informatie over magic truffles die psilocybine bevatten.

 • Hoe Bereid Je Je Voor Op Een Psychedelische Ervaring?

  Paddo's, psychedelische cactussen, LSD; wat je ook van plan bent te nemen, het is belangrijk om verschillende voorzorgsmaatregelen te nemen voordat je aan een psychedelische trip begint. Lees hier hoe je je kunt voorbereiden op een levensveranderende en plezierige ervaring!

 • 6 Tips Voor Je Eerste Paddo Trip

  Paddo's kunnen een diepgaand en positief effect op iemands leven hebben. Maar het kan ook wel eens ontsporen en uitlopen op een bad trip. Met deze tips begin je veilig en positief aan de ervaring.

 • Wat Is Mad Honey?

  De uitdrukking "mad honey" komt misschien een beetje vreemd over. Zeker voor iets wat men over het algemeen als zoet beschouwd. Het is echter de roes, veroorzaakt door overmatige consumptie van de honing van de rododendron die de naam verklaart.

 • De Verschillende Soorten Hallucinaties

  Na het gebruik van psychedelische middelen maken hallucinaties een groot deel uit van de trip. Wees beter voorbereid op wat je te wachten staat door kennis te maken met enkele algemene vormen van hallucinaties.

 • Hoe Kweek Je Je Eigen Magic Truffels?

  Magische truffels zijn compacte eenheden van mycelium, die in substraat groeien. Ze kunnen thuis erg gemakkelijk worden gekweekt en vereisen vaak weinig geduld en werk. Je kunt een kweekomgeving creëren met goedkope materialen of simpelweg een kant-en-klare, handige kweek set aanschaffen.

 • Enquete Wijst Uit: Paddo's Zijn De Veiligste Illegale Drugs

  De Global Drug Survey 2017, het grootste en meest diepgaande onderzoek tot op heden, toont aan dat paddo's statistisch gezien de veiligste illegale drugs zijn die je kunt gebruiken.

 • Wat is nou een ideale trip sitter?

  Ervaringen met psychedelische stoffen als LSD, paddo's, magic truffles, DMT, Salvia divinorum en Ayahuasca, kunnen lichamelijk en spiritueel intens zijn. Een trip sitter is een nuchtere en ervaren persoon die de psychonauten bijstaat tijdens hun spirituele ervaring.

 • De effecten van Magic Truffles (psilocybine)

  Magic Truffels bevatten psilocybine, een psychedelische stof die vaak recreatief en spiritueel gebruikt wordt om te "trippen". We onderzoeken welke effecten je kan verwachten met deze stoffen en hoe je te werk moet gaan.

 • Magic Truffels: Verantwoordelijk gebruik

  Magic truffels behoren tot de meest veilige psychedelica, maar zijn natuurlijk wel psychedelisch en dus is het belangrijk ze verantwoordelijk te gebruiken.