Psilocybe Hollandia (Magic Truffles)

De Psilocybe Hollandia is een zeer potente magic truffle soort en behoort tot de krachtigste in Zativo's Psychedelische Truffel assortiment. Elke verpakking bevat 15g, genoeg voor twee sterke trips. Psychonauten die deze magic truffle gebruiken, kunnen zich verheugen op een mix van euforie, creatief denken, intimiteit en solidariteit. Een geweldige ervaring om te delen met een goede vriend!

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 1 Loyaliteit punt. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 19.53
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

 • Hoe Bereid Je Je Voor Op Een Psychedelische Ervaring?

  Paddo's, psychedelische cactussen, LSD; wat je ook van plan bent te nemen, het is belangrijk om verschillende voorzorgsmaatregelen te nemen voordat je aan een psychedelische trip begint. Lees hier hoe je je kunt voorbereiden op een levensveranderende en plezierige ervaring!

 • Paddo's en magic truffles microdoseren

  Minimale hoeveelheden psychedelica steunen niet alleen mensen met psychische problemen, zoals angst en depressie. Onderzoek heeft onlangs aangetoond dat we door te microdoseren in staat zijn ons algehele welzijn te verbeteren. Lees alles over het microdoseren van paddo's en truffles en doe er je voordeel mee.

 • Zativo's Top 4 Natuurlijke Psychedelica

  Er bestaan duizenden planten- en diersoorten die op een bepaalde manier bewustzijnsverruimende effecten kunnen veroorzaken. In dit artikel bekijken we de 4 meest intrigerende natuurlijke psychedelische middelen.

 • 6 Tips Voor Je Eerste Paddo Trip

  Paddo's kunnen een diepgaand en positief effect op iemands leven hebben. Maar het kan ook wel eens ontsporen en uitlopen op een bad trip. Met deze tips begin je veilig en positief aan de ervaring.

 • Hoe Kweek Je Je Eigen Magic Truffels?

  Magische truffels zijn compacte eenheden van mycelium, die in substraat groeien. Ze kunnen thuis erg gemakkelijk worden gekweekt en vereisen vaak weinig geduld en werk. Je kunt een kweekomgeving creëren met goedkope materialen of simpelweg een kant-en-klare, handige kweek set aanschaffen.

 • Enquete Wijst Uit: Paddo's Zijn De Veiligste Illegale Drugs

  De Global Drug Survey 2017, het grootste en meest diepgaande onderzoek tot op heden, toont aan dat paddo's statistisch gezien de veiligste illegale drugs zijn die je kunt gebruiken.

 • Wat is nou een ideale trip sitter?

  Ervaringen met psychedelische stoffen als LSD, paddo's, magic truffles, DMT, Salvia divinorum en Ayahuasca, kunnen lichamelijk en spiritueel intens zijn. Een trip sitter is een nuchtere en ervaren persoon die de psychonauten bijstaat tijdens hun spirituele ervaring.

 • De effecten van Magic Truffles (psilocybine)

  Magic Truffels bevatten psilocybine, een psychedelische stof die vaak recreatief en spiritueel gebruikt wordt om te "trippen". We onderzoeken welke effecten je kan verwachten met deze stoffen en hoe je te werk moet gaan.

 • Magic Truffels: Verantwoordelijk gebruik

  Magic truffels behoren tot de meest veilige psychedelica, maar zijn natuurlijk wel psychedelisch en dus is het belangrijk ze verantwoordelijk te gebruiken.