Peruvian Torch Cactus

De Peruvian Torch Cactus (Echinopsis peruviana) bevat het psychoactieve ingrediënt mescaline, wat hetzelfde soort effect heeft als LSD. Gebruikers van mescaline vermelden veranderende gedachten, kleuronderscheidingen, en synesthesie. Indien je van plan bent om de Peruvian Torch Cactus (Echinopsis peruviana) aan je tuin toe te voegen; wij hebben de plant in 3 formaten (10-11cm, 25-30cm en 50-60cm).

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 4 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 8.50
10-11 cm € 8.50
25-30 cm € 25.00
50-60 cm € 45.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Peruvian Torch Cactus: Een mescaline cactus met bewustzijnsverruimende effecten

Deze snelgroeiende, zuilvormige cactus is afkomstig uit de Andes in Peru. De cactus is blauwgroen van kleur en bevat 6-9 afgeronde ribben met grote, witte bloemen. Mensen gebruiken de Peruvian Torch Cactus om de mescaline eigenschappen. Spirituele genezers gebruiken dit product om één te worden met de natuur; ze gaan op spirituele reis, op zoek antwoorden. Veel mensen ervaren bewustzijnsverruimende effecten, waaronder hallucinaties en zintuiglijke veranderingen. Braken wordt beschouwd als onderdeel van het reinigingsproces, dus wees je ervan bewust dat dit kan gebeuren en probeer 6 uur voorafgaand aan consumptie van de cactus niet te eten. Dit kan de misselijkheid temperen en zorgen voor een betere opname van de mescaline.

KWEEK

• Plaats in een kleine pot of direct in de grond.
• Bescherm de stekken tegen extreem licht en extreme warmte terwijl ze hun wortelsysteem ontwikkelen.
• Zet ze in directer licht wanneer er nieuwe groei tevoorschijn komt.
• De richtlijn is om ze afwisselend 5 uur in direct licht en vervolgens vele uren in indirect licht te zetten.

Bodemtips:
• Goede doorstroming: zorg wekelijks voor genoeg vocht zodat de bodem niet uitdroogt.
• Aarde met een hoog stikstofgehalte kan wortelrot veroorzaken.

Water geven:
• Houd de bodem nat met korte uitdroog-perioden
• Stop met water geven of verminder het tijdens de wintermaanden.

DOSERING

Elke dosis heeft zo'n 6-12 uur lang effect. Gebruik een klein stuk voor een lichte tot matige ervaring (15-25cm), en gebruik een groter stuk voor een sterkere trip (25-35cm).

Wacht 60-90 minuten op de effecten, die na ongeveer 2-2.5 hun piek bereiken. Je kunt het vlees van de plant direct eten, maar de smaak kan onprettig zijn. Het is meestal een betere optie om de plant te drogen en te vermalen tot poeder. Het is dan gemakkelijk om de poeder toe te voegen aan een drankje.

WAARSCHUWING

De effecten kunnen sterk zijn; zorg ervoor dat er iemand bij je is, voor het geval je hulp nodig hebt.
Niet combineren met alcohol, MAO-remmers, of met stimuleringsmiddelen.
Niet gebruiken bij zwangerschap, borstvoeding, en ga er niet mee de weg op.